18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win Decemberkalenders

Tim Giesbers

De maand december staat voor de deur. Dat betekent voor de diverse voetbalcompetities het antwoord op de vraag wie winterkampioen wordt (nog mooier: Herbstmeister) en welke ploegen na de winterstop doorgaan in de Europese competities. Maar het is ook de maand van kerst en oudjaar. En: van de Decemberkalenders.

Deze kalender telt af naar het nieuwe jaar en geeft elke dag een deurtje met daaronder een krasvakje. Uiteindelijk valt er met de krasloten geld te verdienen of eventueel nieuwe krasloten. Toto heeft nu een actie waar je met het inzetten op wedstrijden Decemberkalenders kan winnen.

Meedingen

In totaal gaat het om 20 pakketten met daarin telkens twee Krasloten. Elk pakket heeft namelijk als inhoud een Lot ter waarde van 5 euro en een Lot ter waarde van 10 euro. Het is simpel om mee te dingen naar het winnen van de Krasloten: doe een voorspelling ter waarde van minimaal 5 euro en je doet automatisch mee.

Per persoon kun je natuurlijk maar één pakket winnen. Wel kun je in totaal 50 keer meedingen naar de pakketten. De eerste 50 transacties van minimaal 5 euro doen dan mee. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van Toto in week 49 (3 december t/m 9 december).

Programma

Deelname kan nog tot en met zondag 25 november 2018, dus zorg dat je op tijd je weddenschap kiest. In deze periode staan er mooie duels op het programma zoals Tottenham Hotspur – Chelsea, Atlético Madrid – Barcelona en Lazio – AC Milan.