18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win 1000 euro belastingvrij

Tim Giesbers

De maand december is gestart en dat betekent elk weekend een paar mooie wedstrijden op het programma. Dit weekend wordt bijvoorbeeld de Kohlenpotderby gespeeld tussen Schalke 04 en Borussia Dortmund, maar ook staan Chelsea – Manchester City en de derby van Barcelona, Espanyol – Barcelona, op het programma.

Toto maakt het dit weekend extra aantrekkelijk om in te gaan zetten op een of meerdere wedstrijden. Je kunt namelijk 1000 euro netto winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is dit weekend een voorspelling doen bij Toto met een minimale waarde van 5 euro.

Belasting

Je mag zelfs meerdere keren deelnemen aan de actie. De eerste vijftig weddenschappen (ter waarde van dus minimaal 5 euro) dingen mee naar de 1000 euro. Alle voorspellingen hierna maken geen kans op het winnen van de geldprijs. In totaal is er maar één prijs, dus maar één consument krijgt 1000 euro op zijn rekening gestort.

Toto betaalt de belasting over deze 1000 euro, dus je krijgt het bedrag netto uitgekeerd op je rekening. In de week van 17 tot en met 23 december trekt Toto de winnaar en de week erna krijgt deze persoon het bedrag uitgekeerd. Let op: de actie geldt alleen dit weekend, dus meedingen naar de prijs kan nog tot en met zondag 9 december.