18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: win 10 keer je inleg

Tim Giesbers

Het wereldkampioenschap voetbal is in volle gang met de laatste kwartfinales die vandaag gespeeld worden. Er kan gewed worden op diverse oefenwedstrijden in het voetbal. De beste tennissers hebben zich verzameld op het heilige gras van Wimbledon. De US Darts Masters zijn bezig. En als klap op de vuurpijl begint de Tour de France vandaag.

Toto komt ondertussen met een mooie actie. Aangezien het de enige bookmaker is met een officiële licentie in Nederland moet je ook bij Toto terecht voor je weddenschappen. Je kunt namelijk een beloning krijgen als je veel risico neemt met je ingezette bet. Wedden op maximale quotes van 2.00 neemt namelijk weinig risico met zich mee.

Nog maar twee dagen

Als je bij Toto een weddenschap speelt met een minimale quotering van 10.00 (dit kan ook een combinatie zijn van meerdere losse weddenschappen), kun je de promotie ‘Win 10x je inleg en krijg een Free Bet’ selecteren. Wanneer je deze voorspelling doet en aan de voorwaarden voldoet, krijg je op vrijdag 13 juli een Free Bet ter waarde van 10 euro.

Voor deze weddenschap moet je zorgen dat je bet geplaatst is voor de deadline van zondag 8 juli 2018 om 23.59 uur. Ook moeten de wedstrijden waarop je wedt gespeeld worden op uiterlijk die dag. De Free Bet die je ontvangt, kun je tot en met zondag 15 juli inzetten tegen een minimale quotering van 1.70.