18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: verdubbel je winst met eerste doelpuntenmaker

Tim Giesbers

Vorige week vrijdag trapten PEC Zwolle en sc Heerenveen het nieuwe Eredivisieseizoen af. In de dagen erna zagen alle Nederlandse voetbalfans PSV winnen, Ajax gelijkspelen en Feyenoord verliezen. De komende weken zullen de kaarten nog meer geschud worden en worden de eerste tussenrapporten opgemaakt.

Verdubbelen

Tot en met speelronde 8 staan bijvoorbeeld sc Heerenveen – Feyenoord, Vitesse – Ajax, AZ – Feyenoord, PSV – Ajax, Feyenoord – Vitesse en Ajax – AZ op het programma. Tijdens deze wedstrijden – en de andere duels in speelrondes 2 tot en met 8 – heeft Toto een mooie actie voor alle consumenten in Nederland.

Gezien de huidige wetgeving is Toto namelijk de enige aanbieder met een officiële licentie in Nederland en zodoende de enige legale bookmaker voor Nederlanders. Voor legale weddenschappen moet je dus bij Toto zijn. De komende weken kun je namelijk je winst verdubbelen wanneer je de wedt op de voorspelling van ‘eerste doelpuntenmaker’.

Uitgekeerd

Wanneer de speler waar jij op inzet niet alleen de openingstreffer voor zijn rekening neemt, maar dat duel nog een keer scoort, krijg jij je winst verdubbeld in de vorm van een Free Bet, met een maximum van 10 euro. De maandag na de speelronde krijg je uiterlijk je Free Bet op je account en deze is een week lang in te zitten.

Een voorbeeld: als jij inzet op Klaas-Jan Huntelaar om de score te openen tijdens Vitesse – Ajax en hij maakt zowel de 0-1 en 0-2, krijg jij je uitbetaling verdubbeld als Free Bet. Wed je echter op Steven Bergwijn tijdens PSV – Ajax en hij tekent alleen voor de 1-0, dan krijg je geen Free Bet, maar win je natuurlijk wel je weddenschap. Per account kun je maar één keer de Free Bet uitgekeerd krijgen.

Let op: de actie geldt tot en met 7 oktober 2018 om 16.44 uur. Weddenschappen na deze datum dingen niet meer mee naar de Free Bets.