18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: verdubbel je winst met eerste doelpuntenmaker

Tim Giesbers

Deze Eredivisiespeelronde kunnen veel ploegen weer een slag slaan op de ranglijst. PSV en Ajax blijven een robbertje uitvechten in de strijd om de koppositie. AZ nadert Feyenoord op de ranglijst en ook onderin staan de ploegen dicht op elkaar. Genoeg reden om elke speelronde met veel interesse te volgen.

Doelpuntenmaker

Toto heeft nu een actie waarmee wedden op Eredivisiewedstrijden dit weekend nog aantrekkelijker wordt. Je kunt namelijk je winst verdubbelen wanneer je wedt op een eerste doelpuntenmaker. Opent deze speler daadwerkelijk de score, maar scoort hij op een later moment nog een keer, dan verdubbel je je winst.

Zo kun je op Feyenoord letten, dan in eigen huis speelt tegen de hekkensluiter De Graafschap. Robin van Persie en Steven Berghuis zijn spelers die vaak scoren voor de Rotterdammers. Opent een van hen de score en maakt diegene uiteindelijk meer doelpunten, dan kun je een dubbele winst pakken op die voorspelling.

Weekend

De actie geldt alleen dit weekend, dus zorg dat je er snel bij bent. Je krijgt je dubbele winst trouwens niet in geld uitbetaald, maar in een Free Bet. Deze kun je winnen ter waarde van maximaal 10 euro. Je kunt de Free Bet inzetten tot en met woensdag 13 februari.