18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: verdien Free Bet van 5 euro bij Roland Garros

Tim Giesbers

Toto heeft een actie voor de tennisliefhebbers. Op dit moment wordt in Parijs namelijk getennist op Roland Garros, een van de vier Grand Slams in de tennissport. Toto beloont wedders die tijdens het restant van dit toernooi een verrassing juist weten te voorspellen.

Verrassing

De beste tennissers worden ook wel geplaatste tennissers genoemd. Verder wordt het toernooi opgevuld met ongeplaatste spelers. In sommige gevallen verrast een ongeplaatste speler door een geplaatste speler te verslaan. Zo versloeg de Uruguayaanse ongeplaatste Pablo Cuevas in de tweede ronde de geplaatste Brit Kyle Edmund. Ook de Slowaak Martin Kližan verraste door de Fransman Lucas Pouille te verslaan.

Je kunt bij Toto natuurlijk wedden op diegene waarvan jij denkt dat hij of zij een tenniswedstrijd gaat winnen tijdens Roland Garros. Kies je echter voor een ongeplaatste speler en wint die van een geplaatste speler, dan krijg je niet alleen je winst uitgekeerd maar ook een Free Bet van 5 euro.

Restrictie

Roland Garros duurt nog tot 9 juni, maar let op: deze actie geldt alleen zolang er nog ongeplaatste spelers in het toernooi zitten. Liggen al deze spelers eruit, dan kun je natuurlijk niet meer voldoen aan de restrictie die aan de actie is gekoppeld. Krijg je een Free Bet, dan is deze vier dagen geldig.