18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: maak kans op 1/5 staatslot bij 5 euro inzet

Tim Giesbers

Je kunt met een aantal goede weddenschappen bij Toto een mooi bedrag winnen, maar er is nu een actie die je zelfs een nog grotere winst kan opleveren. Wanneer je de komende week ter waarde van minimaal 5 euro Toto speelt kun je namelijk een 1/5 Staatslot winnen.

De Staatsloterij en Toto zijn beiden onderdeel van De Nederlandse Loterij en zo kon deze samenwerking tot stand komen. Met de Europese wedstrijden doordeweeks en in het weekend onder meer Liverpool – Manchester City, Paris Saint-Germain – Olympique Lyon, Benfica – FC Porto, Ajax – AZ en Valencia – Barcelona op het programma is er genoeg om uit te kiezen.

Voorwaarden

Je maakt tot en met 10 oktober 2018 kans op het Staatslot, wanneer je minimaal 5 euro inzet. Je kunt meerdere keren meedingen naar een prijs, maar uiteindelijk maken alleen je eerste vijftig pogingen daadwerkelijk kans. In totaal deelt Toto honderd 1/5 Staatsloten uit voor de trekking van 10 november 2018.

De 5 euro kun je inzetten op één enkele weddenschap, maar je kunt ook meerdere weddenschappen combineren. Dat maakt voor deze winactie niet uit. Het belangrijkst om te onthouden is natuurlijk wel de deadline, want vanaf donderdag 11 oktober telt deze actie niet meer. Je hebt dus tot en met woensdag 10 oktober.

Tip: lees onze voorbeschouwingen

Onze voorbeschouwingen op diverse wedstrijden de aankomende week kun je aanwenden om meer informatie te krijgen over deze wedstrijden en betere weddenschappen te kunnen plaatsen. Zo zijn op onze website voorbeschouwingen te vinden voor drie duels in de Champions League vanavond, te weten PSV – Internazionale, Tottenham Hotspur – Barcelona en Napoli – Liverpool. Ook voor diverse wedstrijden dit weekend zullen voorbeschouwingen geschreven worden.