18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: maak kans op 100 euro bij 5 euro inzet

Tim Giesbers

Deze week staan er veel mooie wedstrijden op het programma. PSV en Ajax komen in actie in de Champions League, terwijl ook topwedstrijden als Juventus – Manchester United, Borussia Dortmund – Bayern München, AS Monaco – Paris Saint-Germain en Manchester City – Manchester United worden gespeeld.

Winst

Deze wedstrijden zijn interessant om op in te zetten, zeker nu Toto een nieuwe actie heeft. Deze week kun je bij het wedkantoor namelijk 100 euro winnen, bovenop je reguliere winst uit een goede weddenschap. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is inzetten op een wedstrijd voor 5 euro of meer.

In totaal deelt Toto vijfmaal 100 euro uit. Je kunt per account vijftig keer meedingen naar de prijs. Doe je meer dan vijftig voorspellingen met een minimale inzet van 5 euro, dan maak je nog steeds maar vijftig keer kans. Van de vijf prijzen van 100 euro kun je er per account maar één winnen.

Trekking

De trekking van de prijs wordt gedaan in week 47 (tussen 19 en 25 november) en de week erna worden de winnaars persoonlijk benaderd door Lotto bv. De 100 euro is netto, aangezien Toto de kansspelbelasting voor de rekening neemt. Let op als je deel wilt nemen: de actie loopt tot en met zondag 11 november 2018.