18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: maak kans om 2.019 euro te winnen

Tim Giesbers

Het nieuwe jaar is inmiddels weer helemaal begonnen en dat betekent ook dat diverse competities weer starten. Het kan interessant zijn om weer te gaan wedden, zo na de jaarwisseling. Dit weekend starten de Eredivisie en Bundesliga bijvoorbeeld weer terwijl de Premier League nog op vol tempo doorgaat.

Dit weekend staan er dan ook al mooie affiches op het programma. Wedstrijden als Arsenal – Chelsea, RB Leipzig – Borussia Dortmund, Real Madrid – Sevilla en Napoli – Lazio bieden genoeg keuze om in te gaan zetten op een wedstrijd. Nu maakt Toto het nog interessanter om dit weekend een wedstrijd uit te zoeken.

Deadline

Je maakt namelijk kans om 2.019 euro te ontvangen van het wedkantoor. Hiervoor hoef je niet eens veel te doen. De enige vereiste is dat je dit weekend minimaal 5 euro inzet op een weddenschap. Hiervoor maakt het niet uit wat voor sport, competitie of wedstrijd je kiest. Zolang je maar 5 euro inzet, dan maak je automatisch kans.

De deadline voor deze winactie is 20 januari 2019, dus aanstaande zondag. Je kunt met meerdere weddenschappen meedoen om het bedrag te kunnen winnen, maar alleen met je eerste vijftig inzetten van minimaal 5 euro maak je daadwerkelijk kans. Uiteindelijk zal de winnaar in de week van 28 januari tot en met 3 februari bekend worden gemaakt.