18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: inzet terug bij voorspellen correcte score Klassiekers

Tim Giesbers

Deze woensdag 27 februari staan er zowaar twee Klassiekers op het programma. In de TOTO KNVB Beker staan Feyenoord en Ajax tegenover elkaar in De Kuip en ook El Clásico wordt gespeeld. Het Spaanse bekertoernooi koppelde namelijk Real Madrid en Barcelona aan elkaar. Toto heeft nu een mooie actie bij deze wedstrijden.

Revanche

Feyenoord en Ajax gaan voor een herhaling van het affiche van drie weken terug. Destijds wonnen de Rotterdammers met 6-2, waardoor Ajax nu volledig gebrand zal zijn op revanche tegen de aartsrivaal. Voor Feyenoord is de beker de enige kans op een prijs dit seizoen, terwijl Ajax ook nog meestrijdt om de titel en nog in de Champions League speelt.

In Europa speelt Ajax volgende week tegen Real Madrid, dat nu eerst tegen aartsrivaal Barcelona uitkomt. Deze wedstrijd is de return in de halve finales. In Camp Nou hielden de ploegen elkaar op 1-1, door doelpunten van Malcom en Lucas Vázquez. Nu zal Real de klus willen klaren in eigen huis, waar Barcelona door wil stoten in het hol van de leeuw.

Actie

Bij de actie van Toto gaat het om de voorspelling voor ‘correcte score’. Voorspel je de beide eindstanden van deze wedstrijd, dan maak je natuurlijk kans op een mooie winst. Zet je bij beide wedstrijden bijvoorbeeld in op 1-0 en het wordt ook in beide gevallen 1-0, dan houd je daar een mooie winst aan over.

Mocht het echter in een van deze twee wedstrijden misgaan, zodat maar één van de twee voorspelling uiteindelijk uitkomt, dan win je toch iets. Toto geeft je in dit geval een Free Bet ter waarde van je inzet (maximaal 10 euro). Deze Free Bet kun je daarop inzetten tot en met zondag 3 maart.