18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: geld terug na verlies 1-0 voorsprong

Tim Giesbers

De Eredivisie blijft spannend met maar vijf punten verschil tussen koploper PSV en achtervolger Ajax. De twee ploegen komen elkaar later dit seizoen nog tegen, maar ook in de rest van de competitie moet nog veel beslist worden. Welke club haalt Europees voetbal en wie degradeert? Toto komt nu met een mooie actie, waarmee je je inzet soms terug kan verdienen.

Zet je namelijk in een van de speelrondes van het huidige Eredivisieseizoen in op een Eredivisieteam dat daarna een 1-0 voorsprong verspeelt en de wedstrijd verliest, dan krijg je je inzet terug. Hiervoor moet je bij je inzet een team kiezen met een minimale quotering van 1.70. Bij de promoties kies je voor ‘Money Back Eredivisie’ en je bevestigt je voorspelling.

Mocht je team dan de wedstrijd verliezen na een 1-0 voorsprong, dan krijg je je inzet terug van Toto. Deze actie loopt tot en met 6 mei 2018, dat is speelronde 34 van de Eredivisie. Deze actie geldt dus niet voor de play-offs die op het seizoen volgen.