18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: geld terug bij penalty tegen Duitsland

Tim Giesbers

Aanstaande zondag speelt het Nederlands elftal tegen Duitsland. Onze oosterburen zullen revanche willen halen voor de afgelopen Nations League-periode, toen Nederland eerste werd in de groep en Duitsland als nummer drie degradeerde naar divisie B. Dit is nog een extra reden waarom het een interessant affiche is, naast de normale rivaliteit.

Strafschop

Nederland opende de kwalificatiereeks voor het EK van volgend jaar met een simpele zege op Wit-Rusland. Binnen een minuut stond het al 1-0 en uiteindelijk won Oranje met 4-0. Duitsland hernieuwde het team en speelde een oefenwedstrijd tegen Servië. Dit duel eindigde in 1-1.

Toto heeft een actie rondom Nederland – Duitsland. Aangezien een strafschop volgens het wedkantoor flink roet in je eten kan gooien wat betreft een weddenschap, compenseert Toto je als er een penalty valt in deze wedstrijd. Je kunt namelijk bij sommige voorspellingen je geld terugverdienen.

Waarde

Wanneer je inzet op ‘eerste doelpuntenmaker’, ‘doelpuntenmaker’, ‘laatste doelpuntenmaker’, ‘correcte score’, ‘halftime/fulltime’, ‘halftime/fulltime correcte score’ of ‘tijdstip 1e doelpunt’ en je hebt de weddenschap fout, dan krijg je je inzet terug in de vorm van een Free Bet. Dit gaat tot een waarde van 10 euro.

Een voorwaarde hiervoor is dus wel dat er een penalty wordt benut tijdens de wedstrijd. Win je overigens je weddenschap, dan krijg je natuurlijk gewoon normaal je winst uitbetaald.