18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: geld terug bij 0-0 in Eredivisie of Premier League

Tim Giesbers

Voetbal is een vrij gemakkelijk spel: scoor je vaker dan je tegenstander, dan win je je wedstrijd. Win je alle wedstrijden, dan word je kampioen. Zodoende proberen veel teams vaak te scoren. Supporters zien ook graag doelpunten. 0-0 is dan een teleurstellende uitslag, zeker als je daar ook geld mee verliest. Nu heeft Toto daar een mooie actie voor.

Voorwaarden

Het is namelijk erg zonde als je je weddenschap verliest doordat beide ploegen niet tot scoren weten te komen. In dat geval kun je bij Toto je geld terug krijgen. Hiervoor moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen. Zo moet je inzetten op wedstrijden in de Eredivisie of Premier League.

Vervolgens moet je kiezen voor één van de volgende wedopties: eerste doelpuntenmaker, doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker, correcte score of halftime/fulltime. Hierbij hoef je verder geen optie te activeren, aangezien je bij het voldoen aan deze voorwaarden direct deelneemt aan de actie.

Maximum

Eindigt de wedstrijd waarop je gewed hebt (met een van bovenstaande weddenschappen) vervolgens ook daadwerkelijk in 0-0, dan krijg je je inzet met een maximum van 10 euro terug in de vorm van een Free Bet. Deze wordt uiterlijk de dinsdag na de speelronde aan je account toegevoegd. Heb je ook 0-0 voorspeld, dan krijg je gewoon je winst uitbetaald en niet de Free Bet.

De actie loopt tot en met vrijdag 12 april. Ter vergelijking kijken we nog even naar de afgelopen speelrondes van de Eredivisie en de Premier League. In de Eredivisie eindigde Fortuna Sittard – ADO Den Haag in 0-0 en in de Premier League werd in elke wedstrijd gescoord.