18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bets bij doelpunten Ajax – Real Madrid

Tim Giesbers

Ajax is met een flinke kater uit de winterstop gekomen. 4-4 tegen sc Heerenveen en nederlagen tegen Feyenoord (6-2) en Heracles Almelo (1-0) zorgen voor een dip. Real Madrid is juist uitstekend in vorm en zal blij zijn op dit moment de degens te moeten kruisen met Ajax. Toto heeft nu een mooie actie bij deze wedstrijd.

Wedgids

Je kunt namelijk een Free Bet winnen bij elk doelpunt wat door een van beide ploegen wordt gemaakt. Daardoor wordt het extra interessant om op deze wedstrijd te gaan wedden. Zorg wel dat je je goed inleest over het duel alvorens te gaan inzetten, bijvoorbeeld door onze voorbeschouwing voor Ajax – Real Madrid te lezen.

Om de Free Bet van Toto te kunnen winnen moet je voor een minimale waarde van 5 euro inzetten op de wedstrijd Ajax – Real Madrid. Hierbij maakt het niet uit op welke voorspelling je inzet. Je krijgt een Free Bet bij elk doelpunt wat wordt gemaakt. De waarde van je Free Bet loopt op wanneer ook de score oploopt.

Waarde

Een voorbeeld: als de wedstrijd in 1-0 eindigt, heeft je Free Bet een waarde van 1 euro. Wordt het echter 3-3, dan neemt de waarde van je Free Bet ook toe, tot 6 euro. Per doelpunt komt er dus 1 euro aan waarde bij. De Free Bet die je ontvangt kun je inzetten tot en met zondag 17 februari.