18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bet van 5 euro bij wedden op oefenwedstrijden

Tim Giesbers

Het seizoen 2019/20 is officieel gestart en alle teams maken zich op voor hun competities, bekertoernooien en eventuele Europese avonturen. In deze voorbereiding spelen veel clubs tegen elkaar om in het ritme te komen en om nieuwe spelers uit te proberen en aan het team te laten wennen. Toto heeft een mooie actie voor deze periode.

Combineren

Tot en met 21 juli krijg je namelijk bij 20 euro inzet op vriendschappelijke wedstrijden een Free Bet ter waarde van 5 euro. Hiervoor kun je wel diverse wedstrijden combineren, dus wil je inzetten op zowel AA Gent – AZ als op Ajax – Watford, dan kun je hier tezamen aan 20 euro komen.

Let wel op dat je niet te makkelijke voorspellingen kiest. Combineer je namelijk wat weddenschappen maar kom je niet aan een gezamenlijke quotering van 1.50, dan krijg je er geen Free Bet voor. Zorg dus dat je óf een voorspelling met een quote van 1.50 krijgt óf dat je quotes combineert tot minimaal 1.50.

Account

Daarnaast moet je opletten dat je echt alleen op vriendschappelijke wedstrijden inzet. Je hebt dus een aantal dagen om te zorgen dat je de Free Bet krijgt, namelijk tot en met 21 juli. De Free Bet krijg je direct na het inzetten van je bedrag op je account. Deze is vervolgens inzetbaar tot en met 25 juli.