18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bet bij wedden op KNVB bekervoetbal

Tim Giesbers

De TOTO KNVB Beker gaat deze week van start voor alle profclubs van Nederland. Er staan dinsdag, woensdag en donderdag duels als Excelsior Maassluis – PSV, Te Werve – Ajax, FC Groningen – FC Twente en Gemert – Feyenoord op het programma. Toto heeft als naamsponsor van het toernooi een mooie actie voor mensen die op de beker willen wedden.

Quotering

Bij inzet van minimaal 20 euro op wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker, tegen een quotering van minimaal 1.70, verdien je een Free Bet van 5 euro op je account. Dit moet je dus wel de komende dagen doen, want na donderdag is deze ronde van de beker al voorbij.

De quotering van 1.70 kun je krijgen door een enkele weddenschap af te sluiten, maar ook door diverse voorspellingen te combineren. Je moet alleen zorgen dat je wel die minimale quote van 1.70 bij elkaar krijgt. De Free Bet die je krijgt als beloning is daarna in te zetten tot en met donderdag 4 oktober.

Einddatum

Per account kun je maar één keer de Free Bet krijgen. Per IP-adres, computer, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN-nummer mag er ook maar één keer deelgenomen worden. Maar houd vooral de einddatum in de gaten, want deze actie geldt tot en met 27 september 2018 om 20.44 uur.

Tip: lees onze voorbeschouwingen

Onze voorbeschouwingen op verschillende bekerwedstrijden van deze week kunnen een handig hulpmiddel zijn bij het gebruikmaken van deze actie. We helpen je met onze previews om de beste weddenschappen te vinden. We hebben onder andere een gezamenlijke voorbeschouwing op de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord in ronde 1 van de KNVB Beker. Ook beschouwen het duel FC Groningen – FC Twente voor.