18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bet bij wedden op Australian Open

Tim Giesbers

De Australian Open staat voor de deur. Dit is de eerste Grand Slam die dit tennisjaar wordt afgewerkt. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen belooft het een spannend toernooi te worden in Melbourne. Genoeg reden om weddenschappen af te sluiten rondom dit toernooi, maar Toto geeft nu een extra reden, namelijk een Free Bet.

Quotering

Bij Toto kun je namelijk een Free Bet verdienen bij het inzetten op wedstrijden op de Australian Open. Bij een minimale inzet van 15 euro krijg je namelijk van Toto een Free Bet van 5 euro die je daarna op een andere wedstrijd kan inzetten. Deze 15 euro mag je ook verdelen over meerdere wedstrijden.

Let wel op: je krijgt alleen een Free Bet wanneer je voldoet aan één voorwaarde aan je voorspelling. De 15 euro die je inzet moet namelijk wel ingezet worden op een minimale quotering van 1.20. Je kunt ook meerdere weddenschappen combineren om tot deze quote te komen, wanneer je initiële voorspelling een te lage quote heeft. De Free Bet die je ontvangt is beschikbaar tot en met 3 februari.

Favorieten

Novak Djokovic is de favoriet van het mannentoernooi bij de bookmakers. Andere kanshebbers zijn qua quoteringen ook nog Roger Federer, Rafael Nadal en Alexander Zverev. Spelers als Karen Kachanov, Stefanos Tsitsipas en Borna Coric komen hierna. Bij de vrouwen is Serena Williams de grote favoriet. Achter haar komen speelsters als Angelique Kerber, Naomi Osaka en Aryna Sabalenka.

Lees ook onze uitgebreide Australian Open 2019 voorbeschouwing voor wedtips.