18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bet bij inzetten op Eredivisiewedstrijden

Tim Giesbers

De voetbalwereld ontwaakt weer uit de winterslaap en diverse voetbalcompetities beginnen weer na de winterstop. Zo ook de Eredivisie. PSV en Ajax strijden nog steeds om de eerste plek, terwijl het ook in de subtop en onderin flink spannend is op de ranglijst. Toto geeft nu een extra reden om op Eredivisieduels in te zetten.

Subtoppers AZ en FC Utrecht staan tegenover elkaar, de Brabantse burenruzie Willem II – NAC Breda wordt gespeeld en PSV en Ajax spelen tegen respectievelijk FC Emmen en sc Heerenveen dit weekend. Spanning genoeg en dus ook genoeg reden om te wedden op de Eredivisie. Bij Toto kun je met deze wedstrijden en de andere Eredivisieduels een Free Bet winnen.

Inzetten

Om kans te maken op de Free Bet van 5 euro moet je voor minimaal 15 euro inzetten op een Eredivisiewedstrijd dit weekend. Je kunt er ook voor kiezen dat je meerdere weddenschappen combineert. Dat kan handig zijn, want je moet wel spelen tegen een minimale quotering van 1.50. Let op: combineer je wedstrijd, zorg dan wel dat er alleen maar duels uit de Eredivisie bij zitten.

Zet je 15 euro in op alleen maar de Eredivisie tegen een minimale quote van 1.50, dan krijg je direct een Free Bet van 5 euro op je account. Hiervoor hoef je niks aan te klikken of te activeren. Deze Free Bet kun je vervolgens tot en met woensdag 23 januari inzetten, dus zorg dat je dit voordeel op tijd gebruikt.