18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: Free Bet bij hoge quotering bij Uruguay – Peru

Tim Giesbers

De eerste drie halve finalisten van de Copa América zijn al bekend. Brazilië, Argentinië en Chili sloten hun kwartfinales winnend af en maken zich op voor de eennalaatste ronde. Uruguay – Peru is zaterdagavond om 21.00 uur de laatste kwartfinale. Voor deze wedstrijd heeft Toto nu een mooie actie.

Combineren

Je kunt namelijk een Free Bet van 10 euro krijgen bij een weddenschap met een minimale quotering van 10.00. Lukt deze weddenschap dan uiteindelijk ook, dan krijg je direct het gratis tegoed bijgeschreven op je account. Deze actie wordt automatisch geactiveerd, dus je hoeft niets in te vullen.

Let wel op: je mag natuurlijk diverse voorspellingen combineren om aan de 10.00 quotering te komen, maar zorg wel dat je alleen op dit duel wedt, anders maak je geen kans op de Free Bet. Op onze website staat een voorbeschouwing van Uruguay – Peru. Deze kun je gebruiken om erachter te komen wat een goede voorspelling is.

Risico

Je moet dus wat risico nemen om kans te maken op de Free Bet van 10 euro, maar dat risico wordt zodoende wel goed beloond. Kijk dus eens rond in onze voorbeschouwing, waar veel quotes genoemd worden. Deze kunnen interessant zijn. Combineer ze en je zou zomaar eens boven de quotering van 10.00 uitkomen.