18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: dubbele winst met eerste doelpuntenmaker

Tim Giesbers

De Europese competities zijn weer begonnen. Deze week dendert de Champions League door met de laatste acht ploegen die nog in actie moeten komen in de achtste finales. Op donderdag staan de returns van de Europa League gepland, waarbij alle clubs uitvechten wie in dat toernooi naar de volgende ronde mag.

Verdubbelen

Met dinsdag Liverpool – Bayern München en Olympique Lyon – Barcelona en woensdag Atlético Madrid – Juventus en Schalke 04 – Manchester City zijn er genoeg redenen om te gaan wedden deze week. Ook Europa League-duels als Sevilla – Lazio, Eintracht Frankfurt – Shakhtar Donetsk en Zenit Sint-Petersburg – Fenerbahçe zijn interessante affiches.

Toto heeft nu een mooie actie om op deze wedstrijden te gaan inzetten. Kies je namelijk voor de voorspelling van eerste doelpuntenmaker, dan kan het wedkantoor je winst gaan verdubbelen. Scoort de speler die je gekozen hebt namelijk het eerste doelpunt, maar later in het duel nog een tweede goal, dan krijg je dubbele winst uitbetaald.

Combineren

Deze dubbele winst krijg je binnen in de vorm van een Free Bet. De maximale waarde van de Free Bet is 10 euro. Deze kun je vervolgens tot en met zondag 24 februari inzetten. Let op: je hoeft geen promotie te activeren, maar mag ook geen voorspellingen combineren. Zorg dus dat je alleen wedt op de eerste doelpuntenmaker.