18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: 5 euro Free Bet bij Nederland – Frankrijk

Tim Giesbers

Voor Nederland en Frankrijk staat er vrijdagavond een cruciale wedstrijd op het programma in de Nations League. Tijdens het onderlinge duel kunnen er beslissingen vallen. Als Frankrijk niet verliest, wint het groep 1 in de UEFA Nations League, terwijl Nederland bij een overwinning niet meer kan degraderen.

Winst

Inzetten op deze wedstrijd lijkt sowieso al interessant, mede vanwege de kwaliteit van de spelers die in actie gaan komen en de belangen van beide landen. Toto heeft echter een actie die het wedden nog interessanter kan maken. Bij een minimale inzet van 10 euro krijg je namelijk een Free Bet van 5 euro terug.

Deze Free Bet krijg je natuurlijk alleen maar wanneer je weddenschap niet uitkomt. Klopt je voorspelling, dan krijg je de normale winst uitbetaald, maar loop je de Free Bet mis. Deze actie geldt alleen voor single bets, dus niet wanneer je Nederland – Frankrijk gaat combineren met andere wedstrijden.

Wat is precies de Nations League?

Activeren

Per account of speler maak je maar kans op één Free Bet. Dit geldt ook per IP-adres, computer, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en IBAN. Onterecht verkregen Free Bets kunnen door Toto worden teruggevorderd. Wanneer je de Free Bet wint staat deze zaterdag 17 november op je account. Uiterlijk 24 november moet je deze activeren.

De wedstrijd begint om 20.45 uur in de Johan Cruijff ArenA, dus zorg ervoor dat je de weddenschap ter waarde van minimaal 10 euro voor die tijd hebt geplaatst via de website van Toto of de mobiele app.