18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: 5 euro Free Bet bij 15 euro inzetten op darten

Tim Giesbers

Deze week wordt de Grand Slam of Darts gespeeld in het Engelse Aldersley. Vorig jaar wist Michael van Gerwen het toernooi te winnen, nadat hij Peter Wright met 16-12 had verslagen in de finale. Dit jaar is Van Gerwen weer een van de favorieten, naast bijvoorbeeld Wright, Rob Cross, Gary Anderson en James Wade.

Finale

Deze week worden de wedstrijden gespeeld. Zo spelen de Nederlanders Van Gerwen, Raymond van Barneveld en Wesley Harms zaterdag 10 november hun eerste wedstrijd. De finale staat gepland voor zondag 18 november. Wedkantoor Toto heeft nu een mooie actie, die het wedden op de Grand Slam of Darts interessanter maakt.

Bij inzet van minimaal 15 euro op het darttoernooi, krijg je namelijk een Free Bet ter waarde van 5 euro. Deze 15 euro mag op één weddenschap worden gezet, maar je kunt ook diverse losse weddenschappen combineren, zolang je in totaal maar aan het totaal van 15 euro komt.

Voorwaarde

Er zit nog één voorwaarde aan de actie: de 15 euro moet je wel inzetten op een weddenschap (of een combinatie van weddenschappen) met een minimale quotering van 1.20. De actie loopt nog tot en met 18 november, wanneer dus de finale plaatsvindt.