18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Toto-actie: 5 euro cadeau bij Free Bet Club

Tim Giesbers

De aankomende maanden staan er weer een paar mooie wedstrijden op het programma. De Klassieker, meerdere toppers in bijvoorbeeld de Premier League en ook de Champions League en Europa League beginnen weer. Bij Toto valt er ook nog eens gratis wedtegoed te verdienen in deze periode.

Tot en met 29 maart kun je bij Toto namelijk 5 euro extra wedtegoed verdienen. Daarvoor hoef je helemaal niet veel te doen. Eerst zet je in één weekend in voor minimaal 25 euro. Vervolgens meld je je op de website van Toto aan voor de Free Bet Club.

Uiterlijk de dinsdag erop ontvang je dan van Toto je Free Bet ter waarde van 5 euro. Deze kun je inzetten tot en met de donderdag na het weekend waarin je hebt ingezet. In die week kun je dus weer een reeks wedstrijden uitzoeken om opnieuw op in te zetten met een minimale quotering van 1.70. Dit kun je herhalen tot eind maart, dus je hebt nog meer dan twee maanden om gratis wedtegoed te verdienen.