18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Stars Group biedt WK-weddenschap aan van 113 miljoen euro

Tim Giesbers

Stars Group heeft een actie speciaal voor iedereen die als een ware expert wedstrijden kan voorspellen. Tijdens het aanstaande wereldkampioenschap voetbal in Rusland is er namelijk een weddenschap met als ultieme prijs 100 miljoen pond, omgerekend 113 miljoen euro.

De zogeheten ‘Stars £100 Million Challenge’ zal te spelen zijn via PokerStars, BetStars en PokerStars Casino. Deze bedrijven vallen allemaal onder de Stars Group en deze actie is de eerste die aangeboden wordt op al deze platforms.

Alle wedstrijd goed

Consumenten die multimiljonair willen worden met deze actie moeten hun voorspellingen invullen voor de 64 wedstrijden op het WK in Rusland. Wanneer alle wedstrijden goed voorspeld worden in een winst-gelijk-verlies-format, gaat de voorspeller naar huis met de miljoenenprijs.

Mocht er niemand zijn die álle wedstrijden juist voorspeld, dan is er een prijs van 10.000 pond voor de persoon die het hoogste aantal wedstrijden goed heeft. Ook krijgt diegene een Platinum Pass voor het pokertoernooi van PokerStars op de Bahama’s in januari 2019.

Deelname in vijf landen

Deelname aan de actie is gratis en sluit na de aftrap bij Rusland – Saoedi-Arabië, de eerste WK-wedstrijd. Consumenten in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en het Verenigd Koninkrijk (behalve de Isle of Men en Gibraltar) mogen deelnemen.