18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sjaak Swart mogelijk nieuwe koning TOTO: ‘Echt een leuke man’

Tim Giesbers

Toto heeft mogelijk een nieuwe Koning TOTO. Rapper Donnie is al een tijdje de officiële ambassadeur van het wedkantoor maar nu wordt hij uitgedaagd. Sjaak Swart wil zich ook kronen tot Koning TOTO. Hiervoor moet hij wel meer stemmen bijeen krijgen dan Donnie. Hij krijgt in elk geval bijval van Veronica Inside.

Op de website van Toto staat dat Swart wel verstand van voetbal moet hebben aangezien hij 31 interlands speelde in de Nederlands Elftal. Hij moet wel zijn rol verdienen als Koning TOTO door Donnie te verslaan. Hij is de tweede Koning TOTO, nadat Royston Drenthe aftrapte namens de bookmaker.

John de Wolf

Waar Royston Drenthe in zijn video assistentie kreeg van Johan Derksen en Foppe de Haan, werkte Donnie samen met Johan Boskamp. Sjaak Swart staat er ook niet alleen voor; in zijn video kan men ook genieten van een zingende John de Wolf, terwijl Donnie zijn rol als Koning TOTO verdedigt.

De mannen van Veronica Inside moesten hard lachen toen ze de commercial voor het eerst zagen. Vooral de afsluiter van De Wolf leverde een lach van Wim Kieft en Wilfred Genee op. “Wel leuk”, zei Johan Derksen. “Ontzettend leuk. Van Sjaak kan ik alles hebben. Hij is zo scherp als een mes en heeft leuke anekdotes. Echt een leuke man.”

Games

Toto laat mensen op hun website stemmen op Team Sjaak of Team Donnie. Op het moment van schrijven overlegt Swart een lichte voorsprong. Ook voor een andere reden kun je de website in de gaten houden; Toto belooft de leukste video’s, roasts, games en stickers van Team Sjaak of Team Donnie.