18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Royston Drenthe schittert in reclame Toto

Tim Giesbers

Voetballer Royston Drenthe dook vorige week op bij Sparta, waar hij mee ging trainen, maar hij was ook op een andere plek te zien. Hij schittert namelijk in de WK-advertentiecampagne van Toto. Hierin rapt Drenthe, ‘Koning Toto’ genoemd in de clip, over het wedden op WK-wedstrijden.

“Ik zet een 1’tje hier en een 2’tje daar.” Hiermee refereert Drenthe natuurlijk aan het invullen van de weddenschap op de wedstrijd. In de clip spelen ook Johan Derksen en Foppe de Haan een bijrol. Die eerste bekritiseert de nieuwe plaat van rapper Drenthe en De Haan is juist lovend over het nummer van zijn oud-pupil.

De reacties op de reclame zijn wisselend.  Sommigen noemen het ‘een reclame die je wil blijven zien’ of zeggen dat het in elk geval erg aanslaat. Anderen zijn wat minder positief: “Als die Toto reclame met Royston Drenthe een hele maand op tv komt denk ik dat ik liever nu vast een eind aan mijn leven maak”, wordt zelfs getweet.