18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Poolse bookmaker STS wil uitbreiden naar nieuwe markten

Tim Giesbers

STS, een wedkantoor uit Polen, heeft aangekondigd dat het bedrijf vergevorderde plannen heeft om het merk uit te breiden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de bookmaker behalve Polen in meer Europese landen met een gereguleerde markt gaat opereren.

Malta

Specifiek richt STS zich op het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Mateusz Juroszek, CEO van het bedrijf, legt uit dat het de bedoeling is een kantoor te openen op Malta. Hiervoor moet het eerst licenties van de Malta Gaming Authority (MGA) en de Gambling Commission (GC) krijgen, zodat dit gefaciliteerd kan worden.

“Het idee is dat we op basis van de licenties bij de MGA en de GC Poolse consumenten kunnen benaderen om te laten zien wat we doen”, vertelt Juroszek. “Daarna kunnen we ons richten op het uitbreiden en verbeteren van onze producten. In landen als het Verenigd Koninkrijk en Duitsland wonen veel Polen, die kunnen helpen bij de uitbreiding.

Schansspringen

Juroszek: “In het Verenigd Koninkrijk wonen zo’n 1,5 miljoen Polen en in Duitsland ongeveer 1 miljoen. Het lijkt ons en goed idee deze klanten als eerste te benaderen omdat zij ons en onze producten kennen.” Ook voegt hij toe dat Polen op een grotere variatie aan sporten wedden.

“Polen wedden op de Olympische Spelen, maar ook op schansspringen en sporten waar je nog nooit van hebt gehoord”, vervolgt de CEO zijn verhaal. “Er is behoefte aan de mogelijkheid om live te wedden op dit soort sporten buiten Polen. Op dit moment is er nog geen aanbod en wij kunnen dat in gaan vullen.”