18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Peruviaanse equivalent van Eredivisie verandert naam naar Liga 1 Betsson

Tim Giesbers

Betsson Peru heeft in samenwerking met de Peruviaanse voetbalbond FPF een overeenstemming bereikt over de officiële integratie van een merknaam in de hoogste Peruviaanse voetbalcompetitie. Voorheen heette de competitie alleen Liga 1, vanaf nu is dat Liga 1 Betsson.

Als onderdeel van de overeenkomst hebben de twee partijen besloten dat de competitie voor het eerst in twintig jaar van naam verandert. Volgens Betsson bewijst dit de toewijding van de kansspelaanbieder om een positieve bijdrage te leveren aan de sport in Peru.

Logo’s

In 2021 begint de Liga 1 Betsson aan het 105e seizoen van het hoogste voetbalniveau in het Zuid-Amerikaanse land. Vanaf nu gaan de logo’s en huisstijl van de competitie ook het logo van Betsson bevatten. Dit geldt zowel voor gedrukte logo’s als voor digitale uitingen.

Trots

Jesper Svensson, CEO van Betsson Group, is blij met de overeenkomst in Peru: “Deze alliantie met de Peruviaanse voetbalbond is een historische stap voor Betsson Peru. Deel uitmaken van de hoogste divisie van het profvoetbal is een prestatie die ons met trots vervult.”

“Het impliceert ook een verantwoordelijkheid die we graag op ons nemen. We zijn ons bewust van de moeilijke tijden die sport over de hele wereld doormaakt. Daarom dragen we door middel van deze sponsoring bij aan de ontwikkeling van het Peruviaanse voetbal dit jaar.”