18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nieuwe TOTO-optie: bet builder

Tim Giesbers

Wedkantoor TOTO, onderdeel van Nederlandse Loterijen, heeft een nieuwe wedoptie voor haar consumenten. Zij kunnen nu hun eigen weddenschappen personaliseren. Met de zogeheten ‘bet builder’ kunnen zij hun eigen unieke voorspelling maken bij een voetbalwedstrijd.

Wanneer zij namelijk binnen een voetbalwedstrijd meerdere wedopties combineren, wordt het mogelijk een compleet nieuwe weddenschap te creëren. Zo kun je dus binnen één wedstrijd diverse bestaande weddenschappen combineren tot een compleet nieuwe voorspelling.

Voorbeeld

Even een voorbeeld: weet je van een bepaalde wedstrijd zeker dat de bezoekers gaan winnen, maar dat de spits van de thuisploeg wel tot scoren komt en dat beide teams minimaal één doelpunt maken? Dan kun je deze voorspellingen nu selecteren en toevoegen aan de bet builder.

Binnen een wedstrijd klik je daarvoor op ‘bet builder’ en kies je de verschillende weddenschappen die je wil combineren. Na het selecteren kies je ervoor om het toe te voegen aan je spelformulier en ten slotte zet je er een bedrag op in. Daarna staat je weddenschap.

Verzilveren

Er is wel een kleine ‘maar’, laat TOTO weten. Een voorspelling die gecreëerd is via de bet builder is niet te combineren met andere weddenschappen. Ook kun je de cash out-functie niet gebruiken en er geen Free Bet voor verzilveren.