18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Mr Green wordt MRG en breidt uit

Tim Giesbers

Mr Green heeft een nieuwe naam. Vanaf nu gaat het bedrijf door onder de naam MRG. Ondertussen breidt MRG zijn werkzaamheden ook uit naar de Baltische staten, waar het een meerderheidsaandeel heeft verworven in de Letse online bookmaker 11.lv.

“Groeimogelijkheden voor merk”

11.lv is actief in Estland, Letland en Litouwen, drie landen die een groeiende wedmarkt hebben. Vorig jaar groeiden de markten in deze drie landen met 45 procent, volgens een onderzoek uit Zweden.

Per Norman, CEO van MRG, noemde de aankoop van 11.lv, het derde grootste wedkantoor van Letland, ‘een belangrijke stap in onze strategie om uit te breiden naar lokaal gereguleerde markten’. “We zien uitstekende groeimogelijkheden voor ons sterke merk, waaronder in de Baltische staten.” 11.lv moet gebruikt worden als basis om uit te breiden in het gebied.

2,8 miljoen voor 75 procent

De Letse website biedt online casinospellen en sportweddenschappen aan onder hun Letse licentie. In het eerste kwartaal van 2018 had 11.lv een omzet van 944.000 euro. MRG betaalt 2,8 miljoen euro voor 75 procent van de aandelen, terwijl twee van de oprichters van het bedrijf het resterende kwart in handen houden.