18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Mobiel wedden via apps bij bookmakers

Bob Ligthart

Bij steeds meer bookmakers kun je tegenwoordig mobiel wedden en het plaatsen van een weddenschap buiten de deur is hierdoor erg gemakkelijk tegenwoordig. In dit artikel leggen we alles uit over mobiel wedden, zodat jij gebruik kunt maken van de bookmaker apps waar en wanneer jij dat wil.

App downloaden

Om mobiel te kunnen wedden moet je eerst de app van de gewenste bookmaker downloaden. Voor Toto kun je bijvoorbeeld naar de App Store gaan om de Toto app te bemachtigen. Dit kost niks en binnen mum van tijd kun je aan de slag gaan, maar eerst is het noodzakelijk om een account aan te maken als je deze nog niet hebt. Hierbij kun je jouw eigen mailadres opgeven, met daarbij een wachtwoord. Apple gebruikers kunnen bij Toto ook nog hun vingerscan invoeren om voortaan nog sneller in te loggen. Als je al een account hebt, voer je die bestaande gegevens natuurlijk in.

Nu de app is gedownload, kun je in principe gaan wedden, maar het is wel verstandig om de app even goed door te nemen om te weten wat alles inhoudt en hoe het allemaal werkt. Na dit gedaan te hebben, moet je natuurlijk je saldo opwaarderen. Dan kan het mobiele wedden beginnen en dit zijn de voordelen daarvan.

Voordelen mobiel wedden

De flexibiliteit van het plaatsen van een weddenschap is enorm toegenomen door mobiel wedden. Door de bookmaker apps kun je namelijk altijd wedden waar en wanneer je maar wil. Het zal je dus nooit meer gebeuren dat je de deur uit gaat en erachter komt dat je geen weddenschap meer kunt plaatsen die dag, want tegenwoordig kan dit gewoon met je mobiel. Ook het opwaarderen van je saldo kan bij sommige bookmakers gewoon buiten de deur door de mobiele apps van bankiers.

Bij veel bookmakers is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om live te wedden en mobiel wedden is hier ook erg handig voor. Bijvoorbeeld bij een avondje voetbal kijken bij vrienden, want al kijkend naar een wedstrijd kun je een weddenschap plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je met nog meer beleving kijkt en dat de spanning een stuk groter is dan wanneer je gewoon naar een duel kijkt.

Sommige bookmakers belonen mobiel wedden door promoties aan te bieden. Zo kun je Free Bets verdienen om via je mobiel in te zetten op sportwedstrijden. Zulke acties kun je via de site of juist de app tegenkomen, en bookmakers maken ook gebruik van bijvoorbeeld emails of push notifications om je van zo’n voordeel op de hoogte te stellen.

Bookmaker apps makkelijk te gebruiken

Iemand die al ervaring heeft met sportweddenschappen zal ongetwijfeld snel gewend zijn aan mobiel wedden, want de opzet is bij veel bookmakers bijna precies hetzelfde als op de website. Als je op een wedstrijd klikt krijg je al de verschillende weddenschappen voor dat duel te zien, zoals ‘wie wint de wedstrijd’, ‘Draw No Bet’ en nog veel meer. Na het selecteren van verschillende wedstrijden kun je net als dat je altijd al deed naar het spelformulier om hier te bepalen hoeveel je inzet. Dan is het alleen nog noodzaak om de weddenschap te bevestigen door op ‘plaats weddenschap’ te drukken.

De mobiele bookmaker apps zorgen er niet alleen voor dat je overal kunt wedden, maar je bent ook altijd op de hoogte van de prestaties van clubs. Bij veel apps kun je naast wedden namelijk ook zien hoe de vorm van clubs is en wat ze in het verleden tegen hun tegenstander hebben gedaan. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je nooit iets over het hoofd ziet, dus ook niet als je buitenshuis een weddenschap plaatst.

Is mobiel wedden wat voor mij?

Door de opkomst van mobiele telefoons, apps en sportweddenschappen kon mobiel wedden natuurlijk niet uitblijven. Om erachter te komen of dit ook voor jou handig kan zijn, moet je zelf wat afwegingen maken. Heb je thuis altijd genoeg tijd om een weddenschap te plaatsen en wil je op je computer of laptop eerst alles uitzoeken voordat je dit doet, dan kun je hier misschien beter aan vasthouden.

Toch is het voor de meeste mensen wel aan te raden om mobiel wedden tenminste een keer te testen, want het is een erg makkelijke en flexibele manier van wedden. Er zijn tegenwoordig ook talloze apps met statistieken van teams en zelfs op veel bookmaker apps zijn deze statistieken te bekijken. Bij mobiel wedden loop je dus geen groter risico dan wanneer je dit gewoon vanuit huis op een laptop doet.

Voor mensen die veel onderweg zijn is het natuurlijk zeker een aanrader, want waar en wanneer je ook bent kun je wedden op deze manier. Ook is live wedden veel makkelijker geworden door deze ontwikkeling en kun je dus in de kroeg of vrienden de spanning ook vergroten door tijdens de wedstrijden in te zetten. Let er alleen wel op dat je verantwoordelijk blijft wedden, want het is niet slim om zomaar even snel ergens op in te zetten zonder hier goed over na te denken.