18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Meridian vijftiende bedrijf met Colombiaanse licentie

Tim Giesbers

Meridian Gaming is het vijftiende bedrijf geworden met een online wedlicentie in Colombia. Sinds het Zuid-Amerikaanse land heeft besloten de online markt opnieuw te reguleren, is er een grotere vraag gekomen naar de licenties. Coljuegos, de nationale waakhond, heeft de licentie uitgereikt aan Meridian.

Webadres

Meridian zal op het webadres meridianbet.com.co online weddenschappen op sportevenementen aanbieden. Hiermee sluit Meridian aan bij het rijtje van andere sites met een licentie, zoals wplay.co, betplay.com.co, colbet.co, zamba.co, codere.com.co, mijugada.co, masgol.co, luckia.co, sportium.com.co, rushbet.co, aquijuego.co, apuestalo.co, betalfa.co en rivalo.co.

Coljuegos heeft in een statement naar buiten gebracht dat er nog twee gelicenseerde websites aankomen en dat die met hun werkzaamheden kunnen beginnen voor het einde van dit kalenderjaar. Vorige maand liet de waakhond weten dat het illegale wedkantoren extra hard gaat aanpakken.

Gezondheidszorg

Juan B. Pérez Hidalgo, president van Coljuegos, vertelde dat er zoveel belasting is ontdoken door de illegale bookmakers dat de gezondheidszorg van 107.000 Colombianen betaald had kunnen worden. Inmiddels zijn er meer dan dertig mensen gearresteerd in de operatie.