18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Man valt wedkantoor aan en wordt geslagen en geschopt

Tim Giesbers

Een man die een wedkantoor aanviel met een stok is ontwapend en zelf geslagen met cricketbat. Dit incident deed zich afgelopen vrijdag 12 januari voor buiten een kantoor van Betfred in Southall, West-Londen. Hij werd gearresteerd en twee anderen werden ondervraagd door de politie.

“Dat is genoeg, laat hem.”

Beelden werden geüpload op social media en daarop is te zien dat een man tegen de deur van het wedkantoor sloeg met een stuk hout. Hierop kwamen twee mannen uit het kantoor. Zij ontwapenden hem en sloegen hem op de torso met een cricketbat. Als de man op de grond ligt, gaan de twee mannen door hem te slaan en tegen zijn hoofd te schoppen.

Een omstander riep na een trap tegen het hoofd: “Dat is genoeg, laat hem.” De aanvaring werd geüpload op Instagram. Volgens een woordvoerder van de Metropolitan Police is een 47-jarige man gearresteerd onder verdenking van openbare geweldpleging. De politie kwam af op een melding van een man die schade toebracht aan andermans eigendom.

Vrijgelaten op borgtocht

“Nadat hij in hechtenis werd genomen werd duidelijk dat hij een verwonding aan zijn hoofd had opgelopen”, vertelde de woordvoerder. “Hierop werd hij meegenomen naar een ziekenhuis. Inmiddels is hij is er goed aan toe. Hij is op borgtocht vrijgelaten in afwachting van verder onderzoek.”

De twee mannen, van 39 en 31 jaar, hebben zich gemeld op een politiebureau op zondag 14 januari. “Zij zijn ondervraagd in relatie met het geweld jegens de gearresteerde man”, verklaarde de politie. Een woordvoerder van Betfred verklaarde dat het bedrijf een onderzoek is gestart naar het incident en dat het volledige medewerking zal verlenen aan het politieonderzoek.