18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Man neergestoken bij Paddy Power in Birmingham

Tim Giesbers

In een wedkantoor van Paddy Power in Birmingham is afgelopen donderdag een man overleden nadat hij neergestoken was. De verdachte probeerde daarvoor het wedkantoor in brand te steken.

Rond 12.45 uur plaatselijke tijd kwam de politie aan bij Paddy Power. Agenten vonden het slachtoffer met zware verwondingen aan zijn hoofd. Hij werd doodverklaard voordat de ambulance arriveerde.

De politie van de West Midlands kon bevestigen dat er een man was gearresteerd maar meer feiten zijn er niet vrijgegeven. Volgens getuigen had de verdachte geprobeerd brand te stichten, alvorens hij de man neerstak.

“Heel triest”
De eigenaar van een nabijgelegen bedrijf zei tegen The Sun: “Agenten vertelden me dat ik mijn zaak moest sluiten na een fataal incident bij Paddy Power. Er was veel politie en ik zag rook. Eerst dacht ik dat er brand was geweest. Het is verschrikkelijk dat dit gebeurd is. Het is heel triest en erg dat dit overdag kan gebeuren.”

“Een geïsoleerd incident”
Een woordvoerder van de politie vertelde de krant: “Toen de agenten aankwamen bij de bookmaker, vonden zij een man met zware verwondingen aan zijn hoofd. Nog op locatie werd zijn overlijden vastgesteld. We geloven dat dit een geïsoleerd incident is.”

Paddy Power sloot zich aan bij het politieonderzoek, maar wilde verder niet reageren.