18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LeoVegas haalt Royal Panda van de Britse wedmarkt

Tim Giesbers

LeoVegas heeft besloten om het eigen merk Royal Panda van de wedmarkt in het Verenigd Koninkrijk te halen. Op de website is het voor nieuwe consumenten niet meer mogelijk zich aan te melden. Op 31 januari stopt het merk helemaal met alle diensten, dus consumenten hebben tot die tijd om in te loggen en het geld op hun account te innen.

Om de veranderingen voor consumenten zo geleidelijk mogelijk in te voeren, heeft LeoVegas besloten het terugtrekken van Royal Panda van de markt in stappen te doen. Zo kunnen er geen nieuwe aanmeldingen komen vanaf 8 januari. Bestaande klanten hebben tot 20 januari om sportweddenschappen te doen. Hierna hebben ze nog elf dagen om uit te laten betalen.

Gedoneerd

Consumenten die hun balans niet leeghalen voor het einde van de maand, krijgen het bedrag automatisch uitbetaald via hun normale betalingsmethode. Lukt dit niet, dan neemt Royal Panda contact op om het uit te laten betalen. Na twaalf maanden worden de openstaande bedragen gedoneerd aan GambleAware.

Wanneer consumenten nog bonussen open hebben staan in hun account, kunnen zij deze gebruiken tot aan 31 januari. Spelers met sportweddenschappen die hun einde vinden na januari, krijgen uitleg van Royal Panda over wat er gebeurt met hun inleg en, misschien nog wel belangrijker, met hun mogelijke winsten.

LeoVegas.com

Royal Panda heeft een boodschap gestuurd naar alle klanten: “Bedankt voor het spelen met Royal Panda en we herinneren jullie eraan om op tijd je geld uit te laten betalen. Alle succes in de toekomst! Als onderdeel van de LeoVegas Group verwijzen we je graag door naar LeoVegas.com, waar spelers ook terecht kunnen voor een casino-ervaring.”