18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Interwetten gaat Griekse Super League sponsoren

Tim Giesbers

Het Oostenrijkse wedkantoor Interwetten heeft een overeenkomst gesloten met de Super League, de Griekse equivalent van de Eredivisie. Door het akkoord tussen de twee partijen wordt Interwetten met ingang van het seizoen 2019/20 officieel partner op het gebied van sportwedden van de Griekse competitie.

Tijdens alle wedstrijden in de Super League zullen reclame-uitingen van Interwetten te zien zijn op LED-schermen langs het veld. Ook zal het logo van Interwetten veelvuldig voor gaan komen op de borden die als achtergrond bij interviews worden gebruikt. Daarnaast zijn de uitingen van Interwetten ook op websites en social media terug te zien.

Investeren

“Griekenland is en blijft een enorm interessante markt voor ons”, vertelde Dominik Beier, CEO van Interwetten, opgetogen over de nieuw aangegane samenwerking. “Daarom willen we blijven investeren in de sport in het land en onze positie op de nationale wedmarkt verstevigen.”

Beier vervolgt zijn verhaal: “De Super League is een ideale partner om dit doel te kunnen bereiken. Door de nationale en wekelijkse zichtbaarheid van de competitie in het land krijgen we veel aandacht. Het opent een groot scala aan communicatiemogelijkheden voor ons door heel Griekenland.”

Bundesliga

Het werd eerder al duidelijk dat Interwetten graag haar aanwezigheid op de Oostenrijkse markt wilde vergroten. In augustus werd al bekend dat het wedkantoor sponsor werd van Asteras Tripolis, een van de clubs uit de Super League. In diezelfde maand werd ook een sponsordeal gesloten met Bundesliga-club VfL Wolfsburg.