18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe kies je een goede wedtips-betaalservice?

Dirk Maas

Er zijn verschillende soorten sportwedders. Sommigen spelen af en toe via een online bookmaker, puur voor recreatief gebruik. Voor anderen is wedden big business: zij spelen om geld te verdienen. Lang niet iedereen slaagt er in om winst te behalen via het online wedden op sport.

Voor degenen die graag wat hulp willen bij het winnen met sportwedden is er, tegen betaling, het alternatief van een wedtips-service. Dat lijkt op zich een handig hulpmiddel, maar de vraag is in hoeverre de kosten opwegen tegen de baten. In dit artikel worden de pro’s en contra’s bij het kiezen van een goede wedtips-betaalservice behandeld.

Inschatten of een wedtips-betaalservice wel zin heeft

Het behalen van winst bij het online wedden op sport is niet iedereen gegeven. Factoren als geduld, discipline en een bovenmatige kennis van sport spelen een belangrijke rol. Het vinden van de geschikte bets is derhalve een tijdrovend karwei.

Er zijn verschillende sites die claimen dat ze zo goed zijn in het wedden op sport dat ze een positieve ROI (Return on Investment) kunnen garanderen. Een positieve ROI is, anders gezegd, het verdiende of gewonnen geld. Zulke instanties kunnen goed van pas komen bij het wedden op sport.

Ga echter niet blindelings af op mooie woorden of duizelingwekkende statistieken. Het gaat uiteraard om de betrouwbaarheid van een betaalservice. Positieve reacties van gebruikers van een betaalservice zijn dat niet, zeker niet als die gebruikers niet eens hun naam voluit schrijven. Het is algemeen bekend dat er gesjoemeld kan worden met recensies.

Factoren die de betrouwbaarheid van een wedtips-betaalservice bepalen

Wat zijn dan wel indicaties die de betrouwbaarheid van een wedtips-betaalservice bepalen. Eén daarvan is de partners waarmee een betaalservice samenwerkt. Sommige betaalservice-sites voor wedtips maken melding van de bedrijven waarmee ze samenwerken. Als bedrijven van naam als de Wall Street Journal en sportzender ESPN worden vermeld als partner, dan kunt u ervan uitgaan dat deze betaalservice betrouwbaar en professioneel is.

Een andere betrouwbaarheidsindicator zijn de statistieken aangaande de ROI en de accuratesse van de wedtips. Sites die voor diverse wedmogelijken op uiteenlopende voetbalcompetities een ROI-percentage en ‘accuracy tracker’ kunnen voorleggen, doorstaan de betrouwbaarheidstest moeiteloos. Dergelijke betaalservice-sites hebben doorgaans een apart onderdeel, genaamd ‘Accuracy’, op hun website staan.

Het gebruik maken van algoritmes en geavanceerde wiskundige modellen geeft aan hoe serieus betaalservices hun wedtips nemen. Is er sprake van een uitgebreide toelichting welke algoritmes, strategieën en filters worden gebruikt? Zo ja, dan hoeft er niet over de betrouwbaarheid te worden getwijfeld. Onder de secties ‘Tools’ en ‘About’ is vaak de uitleg achter de totstandkoming van de wedtips terug te vinden.

Om winst te maken met online wedden, heb je de beste online bookmakers nodig. Betaalservices zullen ook de beste odds willen aanbieden. Belangrijk is daarom te weten van welke online wedkantoren betaalservice-wedsites gebruik maken.

Voor- en nadelen betaalservices

Zoals eerder is vermeld, vergt het vinden van een winnende wedstrategie veel tijd en onderzoek. Goede betaalservices kunnen u dit werk uit handen nemen. Ook voor degenen die niet succesvol zijn in het sportwedden of niet discipline of het geduld hebben om de juiste wedstrategie te vinden, kan een betaalservice een uitkomst zijn.

Behalve het gemak bieden betaalservices u tevens inzicht om succesvol te kunnen wedden door verschillende wedstrategieën uit de doeken te doen. Dat is in feite kennis die u later van pas kan komen. Uw vaardigheden op het gebied van sportwedden kunnen daarmee worden vergroot.

Garantie op winst, hoe goed een betaalservice ook is, heb je echter nooit. Zelfs de beste betaalservice kan er naast zitten. Gebeurt dat regelmatig, dan heeft het gebruik maken van een dergelijke dienst weinig zin.

Sommige betaalservices hanteren een minimumbedrag dat zo hoog is dat de kosten niet opwegen tegen de baten. Zelfs bij het vinden van goedkopere betaalservices kunt u tegen problemen aan lopen. U zult altijd uw investering in een betaalservice terug moeten verdienen. Dat is geen probleem indien u vaak inzet en daarmee een kostendekkende winst behaalt. Is dat niet het geval, dan kunt u zich afvragen of het niet beter is om het gebruik van een betaalservice achterwege te laten.

Slotsom

Het gebruik maken van een betaalservice heeft zo zijn voors en zijn tegens. Een uitmuntende wedtips-betaalservice kan heel lonend zijn. Het kan echter ook vaak voorkomen dat de kosten, die verbonden zijn aan een betaalservice, niet terug worden verdiend.

Zo lang het zoeken naar de juiste wedstrategie en het doen van research niet al te veel van uw tijd vergt, lijkt het beter om zelf afwegingen te maken bij het wedden op sport. De voldoening om zelf een succesvolle weddenschap af te sluiten, zal vele malen groter zijn dan wanneer iemand anders het voor u doet.