18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Geld terug-actie Toto bij oefeninterlands Oranje

Maurice Krabbendam

Wil je de oefenwedstrijden van Nederland tegen Schotland (9 november) en Roemenië (14 november) wat aantrekkelijker maken? Dan is de nieuwste Money back-actie van Toto misschien iets voor jou. Als je daarmee inzet op deze duels, krijg je bij een 0-0 eindstand je inleg terug.

Halftime/Fulltime en Correct Score

Je kunt deze geld terug-promotie van Toto zien als een handige verzekering op de komende twee duels van Oranje. Deze is zoals gebruikelijk wel verbonden aan een aantal voorwaarden.

De belangrijkste spelregel is dat alleen weddenschappen op Halftime/Fulltime en Correct Score in aanmerking komen. Dat wil dus zeggen dat je niet voor een traditionele 1X2 kunt gaan, waarbij je een overwinning van één van de teams of het gelijkspel voorspelt.

Bij Halftime/Fulltime kies je zowel het resultaat bij rust als na afloop van de wedstrijd, bijvoorbeeld Gelijkspel/Winst Oranje, of Schotland/Gelijkspel. Bij Correct Score geef je van tevoren aan wat de exacte uitslag van het duel zal worden.

Inzetten en promotie kiezen

Om voor de promotie in aanmerking te komen, zet je minimaal €10 in op Roemenië – Nederland of Schotland – Nederland. Let op: je kunt de inzet dus niet verdelen over deze twee duels.

Afhankelijk van welke wedstrijd je kiest, selecteer je bij het afsluiten in je lijst met promoties ‘€10 money back Schotland – Nederland’ of ‘€10 money back Roemenië – Nederland’.

Voldoe je aan de voorwaarden en blijkt jouw bet verliezend, dan krijg je – welke weddenschap je ook hebt afgesloten – een tien euro free bet in je account als de wedstrijd in 0-0 eindigt.

Je gratis wedtegoed kun je tot zes dagen na de betreffende wedstrijden inzetten op weddenschappen bij Toto die een quotering van 1.70 of hoger hebben.

Wedtip nodig? Check dan onze voorbeschouwing op Schotland – Nederland.