18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Flutter steelt eerste directeur aan voor inclusiviteit en diversiteit

Tim Giesbers

Flutter Entertainment heeft Greg McCaw gepromoveerd tot de eerste directeur van inclusie en diversiteit van de kansspelaanbieder. In deze nieuwe rol moet McCaw ervoor zorgen dat de inclusiviteits- en diversiteitsstrategie van Flutter ontwikkeld en uitgevoerd wordt.

In zijn functie zal hij samenwerken met de Raad van Bestuur en diverse bedrijfsleiders en medewerkers van de personeelsafdeling van Flutter. Samen gaan zij nieuwe opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bedenken voor alle werknemers onder de paraplu van Flutter.

Toewijding

McCaw wordt ook voorzitter van de Inclusiviteits- en Diversiteitscommissie en zal rapporteren over de voortang om de doelstellingen te volgen. “Het betreden van deze nieuw gecreëerde rol is zonder twijfel een van de meest opwindende kansen die ik ooit heb gehad”, vertelt McCaw.

“Ik heb al een bereidheid en toewijding gezien om een ​​sterke strategie voor inclusiviteit en diversiteit te ontwikkelen op alle niveaus binnen deze organisatie. Dit is er vooral bij onze senior leiders, waar dit een echte impact kan hebben.”

Promotie

McCaw is niet onbekend met de materie, aangezien hij voorafgaand aan de promotie de rol vervulde van hoofd inclusiviteit en mensenbetrokkenheid bij Sky Betting & Gaming, een van de bedrijven die in de grote portefeuille van Flutter Entertainment is ondergebracht.