18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Entain laat consumenten meepraten in zogeheten ‘Players’ Panel’

Tim Giesbers

Entain heeft een nieuw panel gevormd van consumenten. Zij krijgen hierdoor van de kansspelaanbieder een platform om wedgerelateerde kwesties in Groot-Brittannië te bespreken. Naast consumenten zal een reeks belanghebbenden uit de industrie plaatsnemen in het panel.

De zogeheten Players’ Panel bestaat uit consumenten van allerlei verschillende merken van Entain. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bookmakers als bwin, Ladbrokes en Coral, maar ook aan andere kansspelaanbieders als Gala Bingo en Casino King.

Verantwoord

Het panel is ontworpen om consumenten in staat te stellen kwesties met betrekking tot wedden te bespreken. Ze kunnen ook in contact komen met politieke besluitvormers, media en andere belanghebbenden om hun individuele perspectieven op de industrie te delen.

Entain geeft al een tijdlang aan dat het bedrijf graag wil opkomen voor verantwoord wedden. Het optuigen van dit panel zou een ondersteuning bieden aan dit proces. Consumenten die verantwoord wedden als groot belang zien kunnen hierdoor bijdragen aan een evenwichtig debat.

Mening

Grainne Hurst, directeur van Entain, legt uit: “Kansspelen vormen een populair tijdverdrijf voor veel mensen. Maar de personen die er regelmatig en recreatief aan deelnemen, wordt zelden naar hun mening gevraagd. We streven we ernaar om onze klanten op de eerste plaats te zetten.”

“Dit panel is een extra manier om ervoor te zorgen dat de stem van onze vaste consumenten wordt meegenomen in het debat over de toekomst van onze branche.”