18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De beste gratis wedtips voor voetbal

Tim Giesbers

Bij het wedden op sportwedstrijden heb je natuurlijk uiteindelijk één doel voor ogen: winst maken op je inzet en aan het einde van de rit meer geld overhouden dan je hebt ingelegd. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk om goede voorspellingen te doen. Om dit voor elkaar te krijgen kun je alle hulp gebruiken. Lees in dit artikel hoe je onze website kan gebruiken om betere weddenschappen af te sluiten.

In dit artikel gaan we de pijlen richten op de voorbeschouwingen die wekelijk op onze website verschijnen. Let echter ook op andere zaken. Zo plaatsen we gidsen, die je beter kunnen helpen wedden, en nieuwsberichten, over de meest interessante ontwikkelingen in de kansspelindustrie. Houd ook bij het wedden onze pagina in de gaten met geblesseerde en geschorste spelers in de Eredivisie. Vanaf die pagina kun je doorklikken naar overzichten van andere competities.

Van welke wedstrijden worden voorbeschouwingen geschreven?

Elke week klimmen onze redacteuren in de pen om diverse voorbeschouwingen te schrijven om jou beter te laten wedden. Vaak verschijnen er wel tien voorbeschouwingen per week op onze website. Denk hierbij aan de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord in de Eredivisie, maar ook aan andere interessante wedstrijden in Nederland. Als in de beker of in de Eredivisie beslissende wedstrijden gespeeld worden, lees je er bij ons een voorbeschouwing over.

We werpen natuurlijk ook onze blikken op de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs en interlands van het Nederlands elftal. Daarnaast kun je op onze website terecht voor topwedstrijden in het buitenland en in de Champions League of Europa League. Ten slotte pakken we uit tijdens eindtoernooien. Tijdens een WK of EK verschijnt bijna elke dag een nieuwe voorbeschouwing online. Alles om jou voor te bereiden om een goede voorspelling te doen.

Wat wordt er over de teams verteld in de voorbeschouwingen?

In onze voorbeschouwingen geven we veel aandacht aan de teams en we proberen daarbij het verhaal te vertellen wat er op dat moment toe doet en invloed kan hebben op de wedstrijd in kwestie. Is er onrust bij een club? Ligt de trainer onder vuur? Zijn er net veel nieuwe spelers ingevlogen? Al deze feiten leggen we uit en daaraan koppelen we wat de invloed van deze situaties kan zijn op de wedstrijd.

Daarnaast richten we ons op de vorm van beide teams. Dit is misschien wel de meest directe aanwijzing die je kunt vinden om je een goede richting op te duwen tijdens het wedden. Misschien krijgt een team al vier wedstrijden op rij geen tegengoal of verspeelt het telkens een voorsprong na de rust. Dit kunnen allemaal aanwijzingen zijn die je als tip voor je voorspelling kunt gebruiken.

In onze verhalen over de clubs geven we ook al een mogelijke weddenschap cadeau. Deze is vaak gekoppeld aan een reeks wedstrijden die een team eerder heeft gespeeld. Kijken we naar het voorbeeld van net, van een club die vier wedstrijden op rij de nul hield, dan kan het een tip zijn nu te wedden op de voorspelling ‘club X krijgt geen tegengoal’. We vertellen je ook direct wat de quote van deze voorspelling is en waar je kunt wedden.

Welke informatie staat er nog meer in de voorbeschouwingen?

Behalve de informatie over de situatie en vorm van beide teams geven we nog meer informatie waar jij je weddenschap op kan baseren. Zo zoomen we in op het recente onderlinge verleden. Dit lijkt een ‘nice to know’-feitje, maar het kan wel degelijk iets uitwijzen. Zo kan uit deze gegevens blijken dat een topploeg het stelselmatig lastig heeft tegen een laagvlieger door vaak punten te verspelen. Deze informatie kun je dan weer gebruiken voor je voorspelling, door misschien op de underdog in te zetten.

Ook vertellen we je hoe het is gesteld met de selecties van beide teams. Wie is geschorst? Wie is geblesseerd? En wie is juist weer beschikbaar na een schorsing of blessure? Behalve deze informatie vertellen we je ook wat de invloed op het team is. Wellicht zegt het je niet veel dat een bepaalde speler niet mee kan doen, maar leggen we daarna wel uit dat het team hierdoor een duidelijk zwakkere defensie krijgt. Dit kan natuurlijk wel relevantie informatie voor je voorspelling zijn.

We sluiten onze voorbeschouwingen af met een wedtip. Hier vatten we onze bevindingen nog een keer voor je samen met uiteindelijk één tip: op welke voorspelling moet je wat ons betreft wedden en welke quote hangt hieraan vast. Dit kan zijn op welk team je moet wedden, maar ook op hoeveel goals je kunt wedden of een andere voorspelling.

Moet ik deze wedtip volgen?

Wij doen ons uiterste best om voor jou een goed onderbouwde tip te geven om op te kunnen wedden, maar dit betekent natuurlijk niet automatisch dat je hier ook op moet wedden. Misschien ben je het helemaal niet eens met onze tip. Dat mag, want het belangrijkste is dat je voor jezelf een duidelijk beeld vormt van de wedstrijd. Onze voorbeschouwingen kunnen hier wel een handig handvat voor zijn. Benieuwd? Kijk dan snel op onze homepage voor de laatste voorbeschouwingen.