18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

BoyleSports blijft netwerk uitbreiden met aankoop Gregory Hughes

Tim Giesbers

Wedkantoor BoyleSports heeft bijna de volledige portefeuille van de Noord-Ierse bookmaker Gregory Hughes overgenomen. Door de deal koopt BoyleSports zes HughesBet-winkels in het hele land. Er zijn verder geen voorwaarden over de overname bekendgemaakt.

Met deze aankoop breidt het netwerk van BoyleSports in Noord-Ierland zich uit tot een totaal van 45 winkels. Daar blijft het niet bij, want de aanbieder wil al langer groeien. In januari van dit jaar kocht BoyleSports namelijk ook 33 locaties van William Hill in het land.

Standaard

Conor Gray, CEO van BoyleSports, is in zijn nopjes met de nieuw gesloten overeenkomst. Zo vertelde hij in een interview: “De aankoop van de HughesBet-winkelketen toont aan dat we ons op lange termijn inzetten voor de Noord-Ierse markt.”

“Alle winkels die worden overgenomen, krijgen de naam van BoyleSports mee. In lijn met ons eigen bedrijfsmodel zullen alle nieuwe winkels worden geüpgraded. Hiermee voldoen ze aan de toonaangevende standaard die BoyleSports-klanten gewend zijn en waarvan ze genieten.”

Leiding

Het gaat snel met BoyleSports. In juni 2019 ging het voor het eerst opereren op de markt in Groot-Brittannië. Destijds kocht het de in de Midlands gevestigde bookmaker Wilf Gilbert. Hiermee kreeg het de leiding over dertien door Wilf Gilbert erkende wedkantoren in dat gebied.