18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Beoogde nieuwe CFO van William Hill blijft bij huidige werkgever vanwege coronavirus

Bob Ligthart

Adrian Marsh zou bij William Hill aan het werk gaan als CFO (Chief Financial Officer), maar dit is afgebroken door de uitbraak van het coronavirus. Hij vindt het in deze onzekere tijd prettiger om bij zijn huidige werkgever DS Smith te blijven.

Ruth Prior treedt vooralsnog niet af

Marsh was de beoogde opvolger van Ruth Prior bij William Hill. Zij zit momenteel in haar opzegtermijn bij de Londense bookmaker, maar de huidige CFO blijft nu in dienst totdat er een vervanger gevonden is. Roger Devlin, voorzitter van William Hill, zet de zoektocht naar een vervanger voort: “We ondernemen stappen om de belangen van onze stakeholders te beschermen. We houden natuurlijk iedereen goed op de hoogte.”

Moeilijke periode voor William Hill

De coronacrisis blijkt een lastige periode te zijn voor William Hill, dat eerder deze maand aangaf dat de omzet enorm daalt door het virus. Het verval is te wijten aan alle grote sportevenementen die zijn opgeschort of uitgesteld. Sportwedden genereerde vorig jaar namelijk 53 procent van de omzet.