18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Actie: €5 free bet voor Amerikaanse sporten bij Toto

Maurice Krabbendam

Eens toe aan wat anders dan wedden op voetbal? Online bookmaker Toto heeft momenteel een actie lopen waarmee je een €5 free bet voor Amerikaanse sporten kunt winnen. Het gaat om de sporten American football, basketbal en ijshockey.

Hoe verdien je de free bet?

Je kunt dit gratis wedtegoed verdienen door op de betreffende sporten in te zetten. Wie minimaal vijftien euro inzet op de NFL, NBA of NHL, ontvangt de €5 free bet in zijn account. De deadline hiervoor is zondag 12 november om 23.59 uur.

Hoe je de €15 inzet bepaal je zelf. Je kunt voor een enkele weddenschap gaan waarop je ineens dat hele bedrag plaatst, maar het is ook mogelijk om een aantal keer een kleiner bedrag in te zetten. Hierbij maakt het ook niet uit of je verschillende sporten met elkaar combineert.

Voorwaarde is wel dat je inzet op een weddenschap die een quotering van minimaal 1.70 heeft. Om de free bet te ontvangen, moet je bij het afsluiten van je weddenschap ook de actie ‘Amerikaanse sporten €5 Free Bet’ selecteren in je lijst met promoties.

Heb je aan de voorwaarden voldaan, dan ontvang je het gratis wedtegoed in je account. Je hebt vervolgens een week de tijd om deze €5 in te zetten, dus tot en met zondag 19 november. Ook hier geldt weer dat de minimale quotering 1.70 is.

Seizoenen in volle gang

Er is de hele week door genoeg gelegenheid om je free bet te verdienen, want de seizoenen van deze drie Amerikaanse sporten zijn in volle gang. In Amerikaanse sporten zit er vaak minder lang tussen wedstrijden, en zo kun je deze week iedere dag wedstrijden vinden om op in te zetten uit de NHL, NFL en NBA. Op de website van Toto vind je een volledig overzicht.

Tip: houd rekening met het tijdsverschil tussen hier en de Verenigde Staten. Toto geeft bij iedere wedstrijd de Nederlandse aanvangstijd.