18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

1xBet krijgt licentie voor vijf jaar in Nigeria

Tim Giesbers

Bookmaker 1xBet heeft een licentie voor vijf jaar gekregen in Nigeria. Hiermee is het tot en met 2024 verzekerd van een plekje op de Nigeriaanse kansspelmarkt. Het verwerven van deze licentie is voor het wedkantoor onderdeel van een strategie om ‘nieuwe standaarden van wedden’ naar Afrika te brengen.

Door deze licentie krijgt 1xBet, onderdeel van Beaufort Limited, een sterkere positie op de Afrikaanse markt. Dat is al langer een wens van het bedrijf, dat zich al jaren een supporter van Nigeriaans voetbal noemt en de afgelopen jaren al fungeerde als officiële partner van de Afrikaanse voetbalbond CAF.

Ervaring

“We zijn ons bewust van de positie van Nigeria als een vernieuwde voetbalgerichte markt”, vertelt 1xBet in een persbericht. “In 2018 sloten we een partnerschap met de Nigeriaanse voetbalbond, het Nigeriaanse nationale team en de Nigeriaanse Premier League. Dit is een volgende stap in ons proces.”

“Daarnaast zijn we een officiële partner van de Afrikaanse voetbalbond en continentale clubtoernooien op dit continent. We kunnen ook in Nigeria onze ervaring gebruiken. Deze hebben we de afgelopen jaren ruimschoots opgedaan door onze eerdere samenwerkingen met topclubs als FC Barcelona.”

Vertrouwen

“Daarom bieden we Nigeriaanse fans niet alleen een breed scala aan wedopties, maar ook een gevoel van betrokkenheid bij de overwinningen van hun favoriete teams. Voetbalfans kunnen vertrouwen op 1xBet, waar ze altijd een kans hebben om te winnen, net als hun favoriete clubs.”