18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

19.Com nieuwe Betting Partner Leicester City

Maurice Krabbendam

Leicester City heeft 19.Com aan zich weten te binden als sponsor. De Aziatische bookmaker wordt hiermee de officiële betting partner van The Foxes.

Door de sponsordeal zal het logo van 19.Com op verschillende plekken in het King Power Stadium worden getoond tijdens thuisduels van Leicester. Het logo zal onder andere prijken op de LED-schermen van het stadion, en op de achtergrondborden die worden gebruikt bij het afnemen van interviews.

“Waardevolle exposure”

Doel van 19.Com is om met z’n product meer voet aan de grond te krijgen in Europa, hierbij profiterend van de wereldwijde verslaggeving over de Premier League en Leicester City in het bijzonder. Jamie Dillon, woordvoerder van de bookmaker, zei het volgende over de deal: “We zijn verheugd om het nieuws over onze samenwerking met een iconische club als Leicester te bevestigen. We zien dit partnerschap als het perfecte platform om waardevolle exposure te genereren voor 19.Com.”

Harj Hir, hoofd partnerschappen bij Leicester, sprak namens de club soortgelijke wensen uit: “Deze deal zal ons helpen onze internationale reputatie te verstevigen. In het bijzonder in Azië, een regio waar we een sterke aanwezigheid en significante status hebben.”

Aziatische eigenaar

De samenwerking met een Aziatische partner is niet gek. Meer Premier League-clubs doen dit, en bovendien is Leicester in handen van de King Power International Group, de marktleider van Thailand op het gebied van belastingvrij winkelen. Tot aan zijn dood in oktober 2018 was Vichai Srivaddhanaprabha CEO van het bedrijf en eigenaar van Leicester. Hij overleed door een helikoptercrash nabij het King Power Stadium.

Leicester begon dit Premier League-seizoen met twee gelijke spelen, tegen Wolverhampton en Chelsea. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 31 augustus, thuis tegen AFC Bournemouth.