18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

10bet sluit samenwerkingsovereenkomst met Juventus

Tim Giesbers

Online bookmaker 10bet heeft bekendgemaakt een overeenkomst te hebben gesloten met Juventus. Dit is de grootste samenwerking die 10bet tot nu toe aan is gegaan. Na het sluiten van de overeenkomst wordt 10bet de officiële ‘gaming and betting partner’ van de Italiaanse topclub.

Het contract tussen het wedkantoor en de club is afgesloten voor de duur van drie seizoenen. Het sponsorschap is volgens 10bet een belangrijk onderdeel van de plannen om uit te gaan breiden op de Europese markten. Doordat het merk beter bekend wordt onder voetbalfans en -kijkers, kan het bedrijf meer consumenten trekken.

Vertrouwen

“10bet is erg enthousiast om partner te worden van een groot merk als Juventus”, zegt het bedrijf in een officieel communiqué. “We delen dezelfde normen en waarden en passen goed bij elkaar. Samen zijn we gepassioneerd om aan ons publiek de meest unieke en entertainende producten te presenteren.”

“We hebben er vertrouwen in dat dit een langdurig partnerschap wordt, waar beide partijen van profiteren.” Ook Juventus is blij met de samenwerking, vertelt de club bij monde van Giorgio Ricci: “We gaan exclusief samenwerking met een partner voor wie entertainment en betrokkenheid een belangrijk goed is.”

Combinatie

“De specifieke aandacht voor de globale wedmarkt en het globale publiek is een belangrijk onderwerp voor zowel 10bet als Juventus”, zegt Ricci. “Dit geeft de perfecte combinatie tussen onze organisaties aan. Deze overeenkomst past precies in de plannen van Juventus om internationaal nog verder te groeien.”