18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betclic – Sportweddenschappen in Nederland

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Wat maakt de online bookmaker Betclic zo populair?

BetClic accepteert niet langer klanten uit Nederland. U kunt deze bookmaker niet bereiken via deze pagina.

BetClic is opgericht door voormalig Chelsea speler en Frans international Marcel Desailly.

Als speler gold hij als betrouwbaar en dat is ook terug te zien bij BetClic. BetClic biedt haar klanten online weddenschappen aan die gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zijn.

Dit betekent overigens niet dat het aanbod beperkt is, er kunnen namelijk meer dan 10,000 weddenschappen worden afgesloten op een zaterdag. BetClic staat geregistreerd in Malta en heeft een partnerschap met Barclays Bank.

Aanbod weddenschappen

BetClic heeft een redelijk ruim aanbod van weddenschappen. Uiteraard staat ook bij BetClic het voetbal centraal.

In vergelijking met andere grote bookmakers valt het aanbod met betrekking tot de minder populaire sporten ietwat tegen. Echter valt er bij BetClic voor iedereen vast en zeker een interessante weddenschap te vinden.

Beoordeling: 7 (uit 10)

Klantenservice / support

Momenteel is het alleen mogelijk om de klantenservice van BetClic te bereiken via e-mail of via het contactformulier op hun website.

Over het algemeen worden de vragen snel en positief beantwoord. Helaas is de klantenservice (nog) niet beschikbaar in het Nederlands.

Contact met de klantenservice via:

  • E-mail: support@betclic.com
  • Het contactformulier in het BetClic Help Centre

Beoordeling: 8 (uit 10)

BetClic in Nederland en België

Er bestaat momenteel nog geen Nederlandse versie van de website. Het is wel gewoon mogelijk om als Nederlander of Belg gebruik te maken van de diensten van BetClic.

Verder probeert deze bookmaker door middel van ambassadeurs hun bekendheid in Nederland te vergroten. Zo is bijvoorbeeld Ruud Gullit ambassadeur voor BetClic.

Ontwerp van de website, veiligheid, varia

De opbouw van de site van BetClic is erg overzichtelijk. Ook is de website grafisch zeer mooi en goed ontwikkeld.

Naast de weddenschappen die kunnen worden geplaatst, beschikt Betclic verder over een online casino en online pokerruimte.

Beoordeling: 9 (uit 10)

Stortingsmogelijkheden / uitbetaling

Bij BetClic staan de volgende betalingsmogelijkheden ter beschikking: Credit card (Visa, Master, Visa Electron, Entropay, Delta, Diners Club), bankoverschrijving, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, Giropay en ukash.

Voor stortingen worden geen kosten aangerekend. De minimumstorting bedraagt 10€ Uitbetalingen gaan bij BetClic via bankoverschrijving, credit card (Visa, Visa Electrion) of via Moneybookers.

Live wedden / live streams / livescore

Het aanbod met betrekking tot live wedden bij BetClic is enigszins beperkt, maar verder wel helemaal in orde. Erg mooi bij BetClic is de LiveScore die bij elk(e) partij/event op de voorgrond verschijnt.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Quotes

De quotes bij BetClic liggen iets bovengemiddeld. Echter komt het af en toe voor dat sommige quotes sterk naar boven of beneden afwijken in vergelijking met andere bookmakers.

Gemiddelde is de uitbetalingsquote van Betclic om en nabij de 93%.

Beoordeling: 8 (uit 10)

Totale beoordeling van BetClic

In zijn algeheel is BetClic een ambitieuze en absoluut aan te bevelen bookmaker. Het aanbod is dik in orde en de klantenservice en quotes zijn relatief hoog tot gemiddeld. Al met al is BetClic een degelijke bookmaker waarbij het zeker de moeite waard is om een account te openen.

Totale beoordeling: 8 (uit 10)