18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat zijn de beste online wedden sites?

⚠ In dit artikel staat mogelijk (achterhaalde) informatie over aanbieders die geen licentie hebben voor Nederland.

Dit zijn de 3 beste websites voor online wedden

In dit artikel zetten we de drie beste sites voor online wedden op een rij. Wat ons betreft steken deze online wedden sites dankzij een aantal bijzondere eigenschappen echt uit boven de rest van het veld.

Unibet

Van alle online wedden sites die we door de jaren heen zijn tegengekomen, is het Zweedse Unibet wat ons betreft echt de beste. Om te beginnen scoort deze bookmaker erg hoog op het belangrijkste criterium waarop wij bookmakers beoordelen: het aantal weddenschappen.

Dit is bij Unibet namelijk echt fenomenaal hoog. Zoals bijna overal wel het geval is steekt voetbal er bovenuit qua aantal bets, maar erg bijzonder bij Unibet is dat je werkelijk op iedere denkbare voetbalcompetitie kunt inzetten. Van Nederland en Belgïe tot Japan en Zuid-Korea: alles is beschikbaar. Bovendien zijn de quotes vaak behoorlijk gunstig in vergelijking met andere bookmakers.

Maar met voetbal houdt het niet op. Zo kan er ook worden ingezet op in Nederland populaire sporten als wielrennen en darts. Ook worden de grote Amerikaanse sporten zoals basketbal en ijshockey niet vergeten. Daarnaast is er altijd ruim aandacht voor grote evenementen zoals de Olympische Spelen en het WK voetbal.

Unibet is niet alleen een interessante online wedden site voor Nederlanders en Belgen vanwege het grote aanbod. Er is ook een uitstekende Nederlandstalige klantenservice.

Erg leuk bij Unibet is verder Unibet TV, waarop dagelijks veel verschillende sportwedstrijden live worden uitgezonden. Met slechts een paar cent op uw account kunt u genieten van live voetbal uit topcompetities zoals de Serie A en de Priméra Division. Daarnaast geniet u via Unibet TV van live tennis en vele andere sporten.

Als u nu een account opent bij Unibet, krijgt een bovenop uw eerste storting een welkomstbonus van maximaal 50 euro waarmee u online kunt wedden. Klik hier voor meer informatie over deze bonus en Unibet in het algemeen.

Betsson

Het lijkt wel of er in Zweden iets bijzonders in het water zit, want ook onze tweede favoriete online wedden site Betsson komt daar vandaan.

Net zoals bij veel Scandinavische bookmakers het geval is, zijn bij deze online wedden site de quotes vaak erg gunstig voor de spelers. Het aantal weddenschappen haalt het net niet helemaal bij Unibet, maar het is natuurlijk ook erg belangrijk dat u zo rijkelijk mogelijk wordt beloond voor de voorspellingen die u doet, en daarvoor zit u bij Betsson zeker goed!

Een punt waarop Betsson z’n landgenoot Unibet wél verslaat is de klantenservice, want die is er ongeëvenaard goed. U kunt 24 uur per dag in het Engels bij ze terecht, en er is grote delen van de dag ook een Nederlandse live chat beschikbaar waarin u snel en behulpzaam te woord wordt gestaan.

Andere zaken die bijdragen aan een fijne gebruikerservaring bij Betsson zijn de strakke en intuïtieve software en de simpele taal waarin bets worden uitgelegd. Doordat onnodig jargon wordt vermeden, is deze bookmaker een prima startpunt voor beginnende wedders.

William Hill

Het klassieke bookmakerland Engeland mag natuurlijk niet in onze top 3 ontbreken. We kunnen u van harte aanbevelen eens een kijkje te nemen bij William Hill, dat al sinds 1934 sportweddenschappen aanbiedt! Uiteraard was online wedden destijds nog niet mogelijk, maar dat hebben ze inmiddels ruimschoots ingehaald.

William Hill onderscheidt zich van andere online wedden sites door zeer uitgebreid en zeer actueel te zijn. Als er groot nieuws is in voetbal, zoals een manager die wordt ontslagen, dan wordt daar gelijk groots mee uitgepakt. Er komen video’s van experts op de site, en via weddenschappen kunt u direct inzetten op wie de opvolger gaat worden.

Er is dus echt altijd wel wat te beleven bij deze online wedden site, en vaak vindt u bij William Hill ook bets die geen enkele andere bookmaker heeft. Met name uniek zijn bijvoorbeeld de weddenschappen over politieke gebeurtenissen en koningshuizen; twee onderwerpen waar ze het in Engeland maar al te graag over hebben.

William Hill is met name een aanrader voor mensen die al enige ervaring hebben met online wedden. Het grote aanbod en de omvang van de site kunnen anders misschien wat intimiderend overkomen. Tegelijkertijd is het door de vele tips en artikelen over sportwedden die langskomen wel een hele goede plek om juist veel bij te leren over sportwedden.

Ieder nieuw stortend lid krijgt bij William Hill een welkomstbonus tot aan € 25. Lees ook onze William Hill review voor aanvullende informatie.

Andere goede online wedden sites

Hoewel dit de drie absoluut beste online wedden sites zijn volgens ons, zijn er ook nog een aantal andere goede bookmakers die dicht in de buurt komen. Wilt u nog wat meer te kiezen hebben? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze bookmakers vergelijking!