18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voordelen van online bookmakers

Online bookmakers

Hier wordt kort ingegaan op de voordelen van online aanbieders van weddenschappen ten opzichte van openbare aanbieders van weddenschappen en bookmakers die hun weddenschappen alleen in wedkantoren aanbieden.

Het eerste grote voordeel is zeker dat een bookmaker die zijn diensten online aanbiedt voor veel mensen uit de hele wereld bereikbaar is. Het is dan om het even waar u zich in de wereld bevindt op het moment dat u een weddenschap wilt afsluiten.

bet365
Recensie
Beste bookmaker
  • Internationaal
  • Ruim wedaanbod
  • Live streams
Tot wel €100 in wedkredieten

Belangrijk is alleen dat u beschikt over een functionerende internetverbinding. U bent dus niet meer aan een plaats of aan een bepaald wedkantoor gebonden. Dat geldt natuurlijk ook voor de flexibiliteit qua tijd. U ben niet aan openingsuren gebonden. U kunt op elk moment, zodra u er zin in hebt, uw computer inschakelen en uw weddenschappen plaatsen.

Verder is het aanbod van weddenschappen bij online aanbieders meestal wat groter. Bovendien vindt u er probleemloos alle gewenste weddenschappen.

Terwijl het aanbod bij openbare aanbieders of vaste wedkantoren soms heel beperkt is, bestaan er online een heleboel bijkomende weddenschappen en vrije combinatiemogelijkheden.

Verder biedt een online bookmaker nog een aantal andere voordelen zoals de mogelijkheid te kiezen uit verschillende stortingsmogelijkheden. U kunt dus kiezen hoe u wenst te betalen en natuurlijk hoe u wilt worden uitbetaald. Op die manier beschikt u op elk moment vrij over uw tegoed. U kunt het laten uitbetalen op het moment dat u dat wenst, ook tijdens het weekend of na de kantooruren.

Bovendien bieden online aanbieders meestal aanzienlijk betere quotes. Dat is het gevolg van het feit dat heel wat online aanbieders van weddenschappen vaak minder belastingen moeten betalen en lagere vaste kosten hebben dan plaatselijke bookmakers. Met dezelfde inzet en dezelfde tips zijn online dan ook veel hogere winsten mogelijk.

Een ander voordeel is dat online aanbieders van weddenschappen hun klanten meestal bonussen geven. Soms is dat het geval bij de eerste storting, soms alleen voor goede klanten of via allerlei promoties. Dat wil dus zeggen dat u, als u uw inzet niet verliest, van online bookmakers nog geld “cadeau” krijgt.

Dat de klantenservice alleen al omwille van de structuur van het online aanbod duidelijk beter is, is logisch. Online kunt u 24 uur op 24 uur vragen stellen en u krijgt doorgaans ook heel snel een antwoord. Als de klantenservice over een live-chat beschikt, krijgt u de antwoorden natuurlijk nog sneller.

Er zijn dus heel veel voordelen ten opzichte van de lokale wedkantoren en de openbare aanbieders van weddenschappen die u in geen geval onbenut mag laten. Online zijn heel wat betrouwbare aanbieders van weddenschappen actief.

Zij weten hun klanten te waarderen, wat blijkt uit hun aanbod en service. Een voordeel van bijvoorbeeld openbare aanbieders is echter wel dat deze meestal regionale liefdadigheidsprojecten ondersteunen met een deel van de winst.

Dat is bij particuliere online aanbieders van weddenschappen meestal niet het geval. Een uitzondering hierop vormt meestal sponsoring.